Щоб не «забруднитися»

Щоб не «забруднитися»

Такі результати моніторингу протестів представив Центр дослідження суспільства. Цікаво, що під час мирних протестів частка політиків складала 40%. У коментарі «УМ» соціолог, заступник директора Центру досліджень суспільства Володимир Іщенко не дивується таким результатам і зазначає, що для політичних діячів — це характерна поведінка, оскільки вони ніколи не хочуть бути причетними до насильницьких подій: «Це шкодить їхньому іміджу і нівелює в очах іноземних політиків, тому в найскладніші моменти мало хто залишається з людьми».

Янгол на ймення Оля

Янгол на ймення Оля

На жаль, дива, на яке так сподівалися численні прихильники відомого українського журналіста і телеведучого Костянтина Грубича, не сталося. Після майже трьох тижнів перебування в комі його молодша донька Оля, так і не приходячи до тями, померла. Про це в суботу повідомив сам ведучий на своїй сторінці у «Фейсбуці».

Слов’янський голосочок

Слов’янський голосочок

Українська співачка Анастасія Багінська здобула головну нагороду XII Міжнародного дитячого музичного конкурсу «Вітебськ-2014», що проходив 12 липня в однойменному білоруському містечку в рамках XXIII фестивалю мистецтв «Слов’янський Базар».

«Кольорова» війна

«Кольорова» війна

Невідомі зловмисники у ніч iз неділі на понеділок облили червоною фарбою монумент Незалежності на площі Конституції Харкова. Безчинство вандалів уранці помітили робітники комунального підприємства «Харківзеленбуд», яким довелося вже вдруге за останні два місяці брати до рук розчин та ганчірки.

Товаришу на пиво...

Товаришу на пиво...

У суботу надвечір прикордонники місцевого пункту пропуску «Середина-Буда» буденно перевіряли автівки, що перетинають кордон. До однієї поставилися уважніше, бо отримали щодо неї попередню інформацію. І придивлялися недаремно. В Audi Q7 громадянина Росії, який мав намір в’їхати до України, виявили 170 800 доларів США.

Ізоляцiя Надiї

Ізоляцiя Надiї

Незважаючи на заяви вищого керівництва Української держави і звернення до міжнародних співтовариств щодо звільнення Надії Савченко, українському консулові вчора знову відмовили у зустрічі з льотчицею. Пояснень, чому український консул, який має повне право зустрітись із затриманою, знову був відправлений додому, так і не вдалося почути.

Затишшя перед бурею?

Затишшя перед бурею?

Вихідні на сході пройшли з позиційними боями, але без втрат iз нашого боку. У неділю львівські десантники розблокували доступ до аеропорту Луганська, хоча повністю взяти околиці аеровокзалу під свій контроль не вдається. Поблизу населеного пункту Зеленопілля силовики знищили колону терористів, підірвавши дві вантажівки зі зброєю.

Всі статті рубрики