Війна — війною, а бізнес — за розкладом

Війна — війною, а бізнес — за розкладом

Найбільший у Росії Міжнародний економічний форум не дорахується багатьох запланованих учасників. Від участі в зустрічі представників великого бізнесу, що відбудеться 22-24 травня у Санкт-Петербурзі, відмовляються американські фірми. Незважаючи на попередні домовленості, до північної столиці РФ не приїдуть представники гіганта алюмінієвої галузі Alcoa, банку Goldman Sachs і навіть корпорації PepsiCo, яка має дуже сильні позиції в Росії.

На захист російськомовного населення Кореї?

На захист російськомовного населення Кореї?

Російська інтервенція в Україну супроводжується значним зростанням активності російських повітряних сил у регіоні Азії і Тихого океану. Мети дві: демонстрація сили та збір розвідувальної інформації — повідомив позавчора командувач Військово-повітряними силами США на Тихому океані, генерал Герберт Карлайл. Він уточнив, що йдеться про польоти російських літаків уздовж узбережжя штату Каліфорнія та навколо американської військової бази на острові Гуам у Тихому океані.

Хто похвалить Путіна краще за всіх...

Хто похвалить Путіна краще за всіх...

Журналісти й редактори сайту впливової британської газети «Гардіан» скаржаться на масову атаку лайливих коментарів від проросійськи налаштованих користувачів. Редактор читацького відділу сайту газети Кріс Елліотт обурюється, що під тими матеріалами, які хоч якось стосуються перебігу української кризи (а такі матеріали зараз є провідними в усіх світових ЗМІ), одразу з’являються сотні пропагандистських коментарів від «фанатів» Путіна і його імперських амбіцій.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Царське життя

Царське життя

Великий інтерес італійських ЗМІ викликає елегантна 65-метрова яхта президента Росії Володимира Путіна, яка кинула якір у приватному порту міста Ліворно в області Тоскана. Яхта «Наталі» була збудована три роки тому на місцевій верфі, а тепер проходить там ремонт. Як інформує місцева преса, ця яхта є найбільшою, найсучаснішою та найкраще технологічно обладнаною з чотирьох, що їх має російський лідер.

Всі статті рубрики