Американці не хочуть озброювати Україну

Американці не хочуть озброювати Україну

Лише 20% молодих американців розглядають українську кризу як дуже важливу для США. Як свідчать результати соціологічного дослідження організації Pew Research Center, загалом американці підтримують економічні та дипломатичні санкції проти Росії, але не бажають, щоб США озброювали Україну.

Польща чекає робочу силу

Польща чекає робочу силу

Із 1 травня у Польщі набере чинності новий закон про іноземців, що передбачає спрощення легалізації їх перебування в країні. Окрім того, як повідомляє сайт Польського радіо, відтепер іноземцям легше буде отримати дозвіл на працевлаштування.

Президенти — про суспільство

Президенти — про суспільство

У Баку відбулася зустріч Президента України у 2005—2010 роках Віктора Ющенка з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим. Співрозмовники обговорили ситуацію в Україні, й Алієв запевнив колишнього колегу в підтримці територіальної цілісності та незалежності нашої держави.

Пощастило на «потоці»

Пощастило на «потоці»

У розпал української кризи, спричиненої агресивними діями Кремля, колишній канцлер ФРН Герхард Шредер відсвяткував своє 70-річчя разом із президентом Росії Володимиром Путіним. Як повідомляє «Німецька хвиля» з посиланням на німецький телеканал n-tv, гуляли позавчора.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики