Пореферендимо? Ні, проконсультуємося

Пореферендимо? Ні, проконсультуємося

Учора Рада мала розв’язати проблему, яка є чи не найбільшим каменем спотикання. Йдеться про всеукраїнський референдум iз приводу цілісності країни. Як відомо, на цьому плебісциті наполягає схід, що ж стосується Києва, то представники істеблішменту висловлюють діаметрально протилежні думки — від категоричного неприйняття ідеї («не слід підігрувати окупантам iз Росії!») до поміркованого «чи не варто все ж спробувати?..».

Юрій Луценко довго вагався, але терпець вже урвався

Юрій Луценко довго вагався, але терпець вже урвався

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ціна президентської виборчої кампанії 2014 року надзвичайно висока, до того ж і проходить вона у надскладних умовах зовнішньої агресії. Тому чим швидше в Україні відбудуться загальнонаціональні вибори, на яких буде обрано нового главу держави, тим хутчіш стабілізуватиметься ситуація в країні та вибиватиметься ґрунт з-під ніг провокаторів та сепаратистів.

Ставка на господарів

Ставка на господарів

Уже не один рік вітчизняні експерти наголошують на необхідності сприяти становленню середнього класу, здатного самостійно забезпечувати як власний добробут, так і економічний поступ країни. Утім саме зараз, після Революції гідності, Україна як ніколи близька до втілення цієї мети.

Сергій Тігіпко: Децентралізація влади — це ефективно і по-європейськи

Сергій Тігіпко: Децентралізація влади — це ефективно і по-європейськи

Присутніх найбільше хвилював конфлікт на півдні та сході. «Колишні опозиціонери не зробили жодних примирливих кроків назустріч людям, загнавши їх у безвихідь», — вважає Сергій Тігіпко. На його думку, небажання дослухатися однаково до всіх громадян країни — це одна з найголовніших помилок нової влади. За стіл перемовин ніхто не сів, кроки назустріч не зробив.

Урізати все

Урізати все

Хто про що, а «регіонали» — знову про російську мову. Вчора під час парламентських слухань щодо внесення змін до Конституції України представники ПР вустами Валерія Писаренка вимагали прописати в Основному законі статус російської як другої державної.

Всі статті рубрики