Налякані Кримом

Налякані Кримом

Останнє рандеву грузинських та російських дипломатів у Празі несподівано виявилося плідним, повідомляє Французьке міжнародне радіо. І такого зрушення варто було очікувати. Чинна грузинська влада з тривогою стежить за розвитком подій в Україні і побоюється схожого сценарію в себе, тому минулого тижня ще до початку переговорів у Празі заявила про бажання поліпшити відносини з Російською Федерацією.

На позахмарній висоті

На позахмарній висоті

860-метровий хмарочос «Бурдж Халіфа» у Дубаї (Об’єднані Арабські Емірати) невдовзі перестане бути найвищою спорудою світу. У Саудівській Аравії затверджено план будівництва «Королівської вежі» — будівлі заввишки в один кілометр.

Розмір має значення

Розмір має значення

Через кілька тижнів неподалік міста Сантьяго в Чилі розпочнеться зведення найбільшого телескопа у світі. Прилад так і називатиметься — Надзвичайно великий телескоп «Європейський». Він дійсно настільки велетенський за розмірами, що під час підготовчих робіт з організації будівельного майданчика за допомогою вибухівки буде знесено верхівку гори, на якій встановлять телескоп.

Жорстке обличчя похолодання

Жорстке обличчя похолодання

Білий дім визначився з кандидатурою нового посла США у Російській Федерації. І кандидатура ця, як зазначає газета «Нью-Йорк таймс», цілком відповідає нинішній політиці адміністрації Барака Обами щодо ізоляції путінської Росії. Американську амбасаду в Москві очолить колишній очільник дипмісії Сполучених Штатів в Україні Джон Теффт.

Всі статті рубрики