Нас таки чекають

Нас таки чекають

На своїй останній перед травневими виборами сесії Європейський парламент нарешті офіційно дав Україні зрозуміти, що Євросоюз бодай потенційно готовий прийняти її до своїх лав. Як повідомляє УНІАН, у резолюції під назвою «Тиск Росії на країни «Східного партнерства» і дестабілізація Східної України», ухваленій учора законодавчим органом ЄС у Страсбурзі, наголошується: угоди про асоціацію з Україною та іншими країнами «Східного партнерства» не є кінцевим пунктом у їхніх відносинах з ЄС.

Погано без жінки...

Погано без жінки...

Чотири години сарказму, жартів, дотепів і тонкої та не дуже іронії під гучний сміх та оплески залу, і майже все — про Україну. Ні, йдеться не про черговий концерт «95-го кварталу». У ролі гумориста (сердешний Петросян залишиться без роботи) з найбільшим у країні й на телебаченні рейтингом перед народом Росії виступає сам президент Володимир Путін.

НАТО допоможе...

НАТО допоможе...

З огляду на загострення кризової ситуації в Україні, НАТО оголосило про посилення військової присутності в східних державах — членах Північноатлантичного Альянсу. Про це заявив Генсекретар НАТО Андерс Фог Расмуссен після засідання послів 28 країн Альянсу, що відбулося позавчора в Брюсселі.

Всі статті рубрики