НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Незалежності не буде

Незалежності не буде

На дострокових виборах до Національних зборів (парламенту) канадської провінції Квебек переконливу перемогу здобула Ліберальна партія з результатом 41,5% голосів. Правляча до цього часу Квебекська партія (КП) на чолі з прем’єр–міністром провінції Полін Маруа фактично програла вибори, заручившись підтримкою трохи більш ніж 25% виборців. Третє місце з 23% посів блок «Об’єднання за майбутнє Квебеку», а останньою виборчий бар’єр подолала партія «Солідарний Квебек» — 7,6%.

Старим тут не місце

Старим тут не місце

Учора американська корпорація «Майкрософт» розпрощалася з одним зі своїх найкращих (з точки зору користувачів) програмних продуктів — операційною системою Windows XP. Із цього дня припиняються будь–які роботи з її підтримки та оновлення, а тим, у кого на комп’ютерах іще стоїть цей «раритет», радять завантажити «операційки» новіших поколінь.

Стороннім вхід заборонено!

Стороннім вхід заборонено!

НАТО закликає Росію відвести свої війська від східного кордону України. Із відповідною заявою на конференції в Парижі виступив Генсекретар Північноатлантичного альянсу Андерс Фог Расмуссен. «Події у Східній Україні надзвичайно турбують, і я закликаю Росію відвести війська. Будь–яке вторгнення означатиме серйозну ескалацію», — наголосив він.

Всі статті рубрики