Юлія Тимошенко: Джерело агресії на Донбасі потрібно викорінити раз і назавжди

Юлія Тимошенко: Джерело агресії на Донбасі потрібно викорінити раз і назавжди

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко змушена перервати підготовку до президентських перегонів. Хоча, на думку провідних політологів, наразі кожен небайдужий політик має не відсиджуватися у Києві, а бути в «гарячих точках». Нині такими неспокійними територіями стали одразу три області на сході країни — Донецька, Луганська та Харківська.

Митниця повертає вчорашніх

Митниця повертає вчорашніх

Останнім часом у керівництві митної служби інтенсивно лобіює свою кандидатуру Володимир Мусієнко. Як кажуть його колеги, він позиціонує себе як «жертва режиму», який свого часу змушений був піти з митниці через переслідування. Вони стверджують, що з огляду на тривалу роботу Володимира Мусієнка на керівних посадах у центральному апараті Держмитслужби та кількох митницях можна говорити про його досвід і вміння знайти потрібних людей у потрібному місці.

Бої без правил

Бої без правил

Учора з дев’ятої години ранку біля Верховної Ради можна було почути скандування «Банду геть!». Здавалося б, ті, кому раніше адресувались ці гасла, вже давно не при владі, проте й до нинішніх керманичів ставлення неоднозначне. Люди з самого ранку вимагали, щоб до них спустився Олександр Турчинов, проте в.о.Президента вони так і не дочекались.

Київський торг

Київський торг

Якщо кандидати в президенти вже «відстрілялися», бодай на етапі висунення та реєтрації їх Центрвиборчокомом, то у кандидатів у столичні мери і в депутати Київради — все ще попереду. Київська міська виборча комісія склала власний план організаційних заходів. Згідно з ним, ім’я мера буде назване не пізніше 30 травня. Те саме стосується і складу нової міської ради.

Всі статті рубрики