Дупа ціною півмільйона

20.03.2014
Дупа ціною півмільйона

Удар і «п’ята точка» з гематомою.

По світу вже років надцять ходить байка про те, що співачка й акторка Дженніфер Лопес застрахувала свої видатні сідниці чи то на мільйон, чи на 300 мільйонів доларів. Латиноамериканська зірка не раз спростовувала таку інформацію — мовляв, свою «п’яту точку» вона ніколи не страхувала. Натомість нікому не відома модель Елізабет Дікінсон на повному серйозі хоче отримати за пошкодження своєї філейної частини 500 тисяч «зелених».

Як повідомляє Orange News, вартість дупи Дікінсон випливає з її судового позову, поданого проти компанії Playboy Enterprises. Виявляється, ще в 2012 році Лізі брала участь в еротичній фотосесії для журналу «Плейбой». За сценарієм, дівчина зі спущеною спідничкою лежала на траві, в неї на «п’ятій точці» був м’яч для гольфу, а діджей Кевін Кляйн мав зображати гольфіста, який нібито б’є по м’ячу. Під час фотографування чоловік насправді вирішив зробити удар, але не розрахував і влучив ключкою по сідниці Дікінсон.

Удар пройшов по дотичній, однак моделька отримала велику гематому, яка, за словами Елізабет, заподіяла не тільки біль, а й тимчасово позбавила заробітку — адже в такому вигляді кралечка тривалий час не могла фотографуватися.

Чому апетит секс–бомби сягнув такої космічної суми й позов було подано через півтора року після оказії – не повідомляється.