Церква з автоматом

Церква з автоматом

У ніч перед «референдумом» невідомі пограбували кафедральний собор святих Володимира і Ольги Київського патріархату в Сімферополі. А вчора в українських ЗМІ поширилися заголовки на кшталт «Московський патріархат зі зброєю описує майно УПЦ КП».

Окупантам вхід заборонено

Окупантам вхід заборонено

Своєрідно відреагували на події в Криму й окупацію півострова з боку Росії працівники столичного Музею Михайла Булгакова. Віднедавна на дверях музею з’явилося скромне застереження: «Особам, які підтримують військову окупацію в Україні, вхід до нашого музею не є бажаним».

Один в океанi

Один в океанi

Система супутникової навігації втратила з поля зору знаменитого мандрівника Федора Конюхова, який зараз перетинає Тихий океан на весловому човні «Тургояк». Увечері в понеділок, під час останнього сеансу зв’язку, мандрівник встиг повідомити, що на човні вийшов iз ладу супутниковий буй.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Їхнiй брехнi — нашу правду

Їхнiй брехнi — нашу правду

За уми громадян України між центральними російськими і українськими ЗМІ розгорілася справжня холодна війна. Брутальні, але дієві методи зомбування свідомості людей, які демонструють деякі російські ЗМІ, вже давно змушує українських журналістів задумуватися над тим, як із цим боротися.

Така «Свобода» нам не потрібна

Така «Свобода» нам не потрібна

Політичним скандалом для партії «Свобода» і певним випробовуванням для окремих її членів обернувся похід нардепів Ігоря Мірошниченка, Богдана Бенюка, Олександра Аронця й Андрія Іллєнка минулого вівторка до виконуючого обов’язки керівника Національної телекомпанії Олександра Пантелеймонова.

Іспит на чесність

Іспит на чесність

Студентські активісти Тернополя всерйоз взялися за викорінення хабарництва у вищих навчальних закладах обласного центру. Розпочали з анонімного опитування серед студентів чотирьох місцевих університетів.

Всі статті рубрики