«Самооборона» на «Тиграх»

«Самооборона» на «Тиграх»

Спочатку невеличкий екскурс у минуле. У червні вже далекого 1992–го автору цих рядків, тоді капітану, кореспонденту–організатору відділу бойової підготовки газети Групи російський військ на Закавказзі, довелось бути свідком облаштування у казармах вертолітного полку в Цхінвалі перших на просторах СНД легітимних миротворців.

Бельбекська сотня

Бельбекська сотня

Він скомандував: «Раз, два, три» — і колона з–понад півсотні льотчиків, збиваючись, заспівала «Ще не вмерла» й, тримаючи знамено бригади та жовто–блакитний прапор, рушила просто на озброєних російських вояків. Росіяни стріляли в повітря, горланили: «Нє подході! Стрєлять буду!», а вони собі йшли строєм — на роботу, як на загибель.

«Бімба» по–донецьки

«Бімба» по–донецьки

Нова влада Донецької області знайшла, як позбутися сотні сепаратистів, котрі тримали в блокаді будівлю ОДА два дні поспіль. Учора, за повідомленням сайту «Новости Донбасса», міліція заявила, що має інформацію про закладену в будівлі міну, отож уранці силоміць «евакуювала» учасників проросійської акції з верхніх поверхів.

«Дядя Путін, не чіпай татка»

«Дядя Путін, не чіпай татка»

Учора на майдані Незалежності відбулася акція «Дядя Путін, якщо хочеш пограти у війну, візьми мого солдатика, не чіпай тата!». Діти принесли з собою іграшкових солдатиків, яких поклали у конверт «для дяді Путіна».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ворогу не здається наш гордий «Тернопіль»

Ворогу не здається наш гордий «Тернопіль»

У ніч проти середи зафіксовано щонайменше п’ять спроб витіснити українців з їхніх військових частин. Зокрема, росіяни захопили два українськi зенітно–ракетнi комплекси у військовій частині на мисі Фіолент і виставили навколо них свою охорону, повідомляє Бі–Бі–Сі з посиланням на регіональний медіа–центр Міністерства оборони.

Всі статті рубрики