Удар у спину

Удар у спину

Не встиг Віктор Щадей змінити у кріслі одіозного мера Ужгорода Віктора Погорєлова, як сам ледь не попрощався з життям — біля входу одного з пабів міста його вдарили ножем. Як стверджують медики, які оглянули пораненого після госпіталізації, удар було завдано професійно, дуже гострим предметом, який пройшов через курточку, щільний піджак та сорочку.

Лицарям свободи

Лицарям свободи

У Черкасах після того, як активісти заклеїли на будинках по вулиці Леніна стару назву новою — «вулиця Небесної Сотні», вшанували борців за демократичну Україну і на Соборній площі. Там, де колись стояв пам’ятник Іллічу, жителі міста за ініціативою Народної ради встановили кількаметровий дерев’яний хрест.

«Я вигадував світло, як вірші, але вигадав правду, на жаль»

«Я вигадував світло, як вірші, але вигадав правду, на жаль»

Він був журналістом, поетом, але передусім — українцем. І любив Україну тоді, коли любити її було не зовсім безпечно. На цьому наголошували виступаючі на відкритті пам’ятної дошки, встановленої до 70–річчя Володимира Затуливітера. Непересічний митець, він пішов із життя зарано, певно ж, не сказавши всього, що ще міг сказати.

І на тім «Рушникові»...

І на тім «Рушникові»...

Аферу на 18 мільйонів викрили черкаські правоохоронці. Вони піймали на гарячому керівника двох кредитних спілок — «Благо» та «Рушник». «Працюючи на керівних посадах цих кредитних спілок, він заволодів коштами на суму майже 18 мільйонів гривень», — розповідають «УМ» у прес–службі Черкаської обласної прокуратури.

Всі статті рубрики