Кривавий спирт

Кривавий спирт

Так і не оговтавшись після жорстокого розбійного нападу, що стався два місяці тому, в одній зі столичних лікарень помер генеральний директор акціонерного товариства «Шустов–спирт» Володимир Кривоніс. За попередніми висновками, причиною смерті стала серцева недостатність.

Залишається гризти тiльки гранiт науки

Залишається гризти тiльки гранiт науки

Профспілкові лідери та студенти вищих навчальних закладів Києва знову склали колективне звернення до Прем’єр–міністра Миколи Азарова зі скаргою на невиплату зарплати та стипендій. Зокрема, у жовтні така проблема виникла у полiтехнiцi, Київському лінгвістичному університеті та в педуніверситеті ім. Драгоманова.

Відбитки пальців — для профілактики

Відбитки пальців — для профілактики

Невдовзі кожна дитина в Україні, за бажанням батьків, матиме ідентифікаційну карту з особистими даними. Крім стандартних відомостей — вік, стать, зріст, колір очей, особливості здоров’я (алергії, хронічні хвороби), контактні телефони, — у карті потрібно буде вказати інтереси, хобі дитини, найкращих друзів (щоб у разі зникнення перевірити, чи ваше чадо, випадково, не подалось у гості до іншого міста).

Київ — не Харків

Київ — не Харків

Пам’ятна дошка відомому українському публіцисту і перекладачу, блискучому літературознавцю та історику Юрію Шевельову може невдовзі з’явитися у столиці на будинку по вулиці Грушевського, 4, де розташовані Інститут мовознавства та Інститут літератури ім. Шевченка.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дотяглися до Теремків

Дотяглися до Теремків

«Це шоста станція метро, відкрита за президентства Віктора Януковича», — нагадував величезний транспарант над входом до станції. Побачив його і Президент, який разом iз міністром інфраструктури Володимиром Козаком та головою КМДА Олександром Поповим прибув на церемонію відкриття.

Із полону, з–під Краснодара

Із полону, з–під Краснодара

Росiя скасувала підписку про невиїзд для українського рибалки Олександра Федоровича і дозволила йому повернутися додому. «Генеральне консульство України в Ростові–на–Дону надало необхідне сприяння поверненню Федоровича на Батьківщину. 6 листопада о 10.30 чоловік перетнув кордон і в даний час прямує додому», — підтвердили «УМ» цю інформацію в Міністерстві закордонних справ України.

Гастарбайтери з гітарами

Гастарбайтери з гітарами

2 листопада в російському Саратовi українських музикантів піймали на «незаконній трудовій діяльності». Управління Федеральної міграційної служби РФ завітало на позапланову перевірку льодового палацу спорту «Кристал», де відбувався концерт «Океану Ельзи».

«Господи, пали»?

«Господи, пали»?

Минуло десять днів після підпалу Київського національного університету біоресурсів і природокористування (у народі — Аграрного університету), але міліція ще проводить розслідування. «Причиною тривалого слідства стало те, що в будівлю важко зайти, оскільки пожежа була велика, працювати всередині дуже важко.

Всі статті рубрики