Хліб по–техаському

Хліб по–техаському

Селекціонери Харківського НДІ рослинництва імені Юр’єва і Техаського університету сільського господарства та машинобудування підписали договір про обмін вихідним матеріалом зернових, що допоможе їм створити нові сорти озимої пшениці.

Від перестановки доданків імідж змінюється?

Від перестановки доданків імідж змінюється?

Оприлюднений ЗМІ рейтинг Кабміну, який засвідчив, що за півроку Сумщина займає останнє, 27–ме, місце серед регіонів України, став несподіваним для багатьох пересічних сумчан. Адже останнім часом із місцевих медіа, що залежні від влади, звикли чути переможні гасла: Сумщина краща з інвестування і розвитку АПК, перша із просування дитячого футболу і театральної діяльності...

Заради людської безпеки

Заради людської безпеки

Постійні дорожньо–транспортні пригоди на перехресті вулиць Благовісної та Чехова так набридли жителю Черкас Валерію Міняйлу, що він узявся за вирішення цієї проблеми самотужки. І не пошкодував для цього власних грошей.

Стравінському в Устилузі не соромно

Стравінському в Устилузі не соромно

На цю подію з нетерпінням чекали не лише поціновувачі музики Ігоря Стравінського та мистецтвознавці. Для всіх волинян це стало справою честі. Бо саме тут, у прикордонному містечку Устилуг, у 1990 році було відкрито перший у світі музей композитора в родинній садибі Стравінського, збудованій iще у 1907 році за власним проектом композитора.

Як трипільці горщики ліпили

Як трипільці горщики ліпили

Ці розкопки на території найбільшого поселення трипільської культури у Європі — біля села Тальянки Тальнівського району, площа якого сягає 450 гектарів — проводили науковці Інституту археології Національної академії наук.

«Бабусю, рятуйтеся! Чупакабра біжить!»

«Бабусю, рятуйтеся! Чупакабра біжить!»

Узявши у свою родину собаку чи кішку, ми звикаємо до них, як до людей. І нерідко вважаємо їх членами своєї сім’ї. А от у господі Тетяни та Віталія Лавріненків, жителів села Вергуни Черкаського району, таким членом родини є дика козуля.

Всі статті рубрики