Породілля замість стрілянини

02.10.2013

В американському штаті Техас поліцейський прибув за викликом і вже був готовий до участі в перестрілці, але несподівано для себе виступив у ролі... акушерки.

Як повідомляє «Ассошіейтед пресс», пригода сталася в місті Керролтон, поруч із Далласом. Коли співробітник поліції Джин Кімптон вдерся в будинок, він знав тільки те, що там трапилася якась надзвичайна ситуація — черговий на телефоні зафіксував саме таке формулювання. Кімптон, за його словами, очікував побачити грабіжника або «когось у цьому роді». Однак після того як офіцер проник до приміщення, він побачив малого хлопчака, який вказував шлях у ванну. Певно, саме малюк викликав поліцію. У ванні в матері якраз почалися перейми. Поліціянт прийняв пологи і, загорнувши новонародженого хлопчика в рушник, дочекався приїзду медиків.

«Це, напевно, найкращий виклик із тих, які мені доводилося отримувати, — розповів офіцер в інтерв’ю журналістам. — Це те, що трапляється тільки раз у житті».

Джин Кімптон розповів, що породілля не панікувала, але була явно здивована тим, що відбувається. Пізніше вона повідомила одному з прибулих співробітників швидкої допомоги, що не підозрювала про такі близькі пологи.

Жінка відмовилася від інших коментарів, однак відомо, що вона та новонароджений син перебувають у лікарні й почуваються добре.