Тепло, та не всім

Тепло, та не всім

За прогнозами Укргідрометцентру, цілих чотири дні — з 27 вересня до 1 жовтня — середньодобова температура у столиці не піднімалася вище 8 градусів. Отож столична влада заявила про рішення розпочати опалювальний сезон уже з 30 вересня.

Позапланові канікули

Позапланові канікули

Учора у містечку Вижниця Чернівецької області гасили школу. Пожежа почалася уночі — зайнялося горище, і до часу, коли прибули рятувальники, вогонь охопив близько 400 квадратних метрів даху. Пожежу, як повідомляє прес–служба ДСНС України, вогнеборцям вдалося локалізувати лише о сьомій ранку.

Шість годин у холодній воді

Шість годин у холодній воді

Вона поверталася додому від родичів уже вночі. Й хоча дорога була ніби знайомою, каналізаційного колодязя, що вже давно не експлуатувався, але стояв не законсервованим, не помітила. Так 37–літня глухів’янка потрапила у пастку.

Каденюка замінять роботи

Каденюка замінять роботи

Україні вже давно сниться тільки «трава у дома». Гуркіт космодрому наші космонавти чують лише у мріях. Утім керівництво країни і тут обіцяє покращення. Днями Президент України Віктор Янукович підписав закон, який затвер­джує загальнодержавну цільову науково–технічну космічну програму на 2013—2017 роки.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ви кажете, броня міцна?

Ви кажете, броня міцна?

Учора Президент Янукович у рамках робочої поїздки до Львівської області побував на Яворівському полігоні, де проходив останній етап тактичних навчань із залученням підрозділів Сухопутних військ. Це масове навчання, до нього залучено 1700 українських вояків i понад 400 одиниць військової техніки.

Досвітні вогні запали!

Досвітні вогні запали!

Відучора набув чинності пункт нових Правил дорожнього руху, запроваджених 15 квітня, — водії, які вирушають за межі міста, мають їхати з увімкнутим ближнім світлом фар. Напередодні Державтоінспекція через ЗМІ нагадала автовласникам про цю нову норму ПДД, однак не всі, очевидно, почули.

Поголять одного з сотні

Поголять одного з сотні

Учора стартувала призовна кампанія «Осінь–2013». Вона особлива, адже це останній призов юнаків на строкову військову службу до лав Збройних сил України. За словами міністра оборони Павла Лебедєва, загалом цієї осені, востаннє перед переходом на контрактну службу, заплановано призвати майже 11 тисяч новобранців.

Бабине літо зі снігом

Бабине літо зі снігом

Атипова осінь: уже в п’ятницю та суботу синоптики обіцяють заморозки та навіть мокрий сніг на сході країни. Найближчими днями на всій території України утримається холодна погода, каже директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда, проте заспокоює: вже 6–7 жовтня очікується певне потепління.

Всі статті рубрики