«Щука» залишиться на дні?

«Щука» залишиться на дні?

Про це «УМ» розповів керівник Чорноморсь­кого центру підводних досліджень Сергій Воронов. Наразі пан Воронов разом із колегами вивчає отримані матеріали другого етапу підводно–технічних робіт, проведених, нагадаю, об’єднаним суднопідйомним загоном на чолі з начальником Центру пошукових і аварійно–рятувальних робіт Військово–Морських сил України капітаном 1 рангу Віктором Двухшорстновим.

Кого обігріють?

Кого обігріють?

Не всім українцям доводиться зараз мерзнути. Точніше всім, крім мешканців Хмельницького. Там опалювальний сезон почався на три тижні раніше, ніж планували. Загалом, згідно із законом, включати опалення повиннi 15 жовтня.

Війна з дошкою

Війна з дошкою

Історія з пам’ятним знаком відомому вченому–славісту Юрію Шевельову отримала досить несподіване продовження. Як «УМ» уже повідомляла, позавчора депутати міськради прийняли рішення про демонтаж меморіальної дошки на будинку №17 по вулиці Сумській.

Дали перцю

Дали перцю

Як написав у своєму блозі один із карикатуристів журналу «Перець» Валерій Чмирьов, «Мені сьогодні стало відомо, що керівник видавництва «Преса України» підписав наказ про ліквідацію журналу «Перець» та скорочення штату працівників iз 1.12.2013 року як нерентабельного.

У вальсі хризантем

У вальсі хризантем

Із 28 вересня до 20 жовтня у Києві на Співочому полі працюватиме нова квіткова виставка. У квіткових інсталяціях поєднаються філософія Сходу, тенденції сучасного мистецтва і ландшафтне декорування.

Любов зла

Любов зла

Сценарій популярного фільму «Кавказька полонянка» реалізував у життя 42–річний житель Сумської області.

На Черкащину він приїхав на заробітки. Оскільки у селі Яблунів Канівського району в нього живуть родичі, тут він знайшов роботу. А ще познайомився iз 35–рiчною жiнкою та закохався. Та кохання не склалося.

103 подає SOS

103 подає SOS

Унікальну систему захисту медичних працівників поточного тижня почали впроваджувати у Запоріжжі. Нагальність такого кроку виникла давно, пришвидшила ж його травнева трагедія в обласному центрі, коли від рук психічно хворої людини на місці виклику карети швидкої допомоги загинула жінка–фельдшер.

«Порча» на вагу золота

«Порча» на вагу золота

Жертвами смаглявих ворожок, котрі тиняються містами й селами в пошуках легкої наживи, зазвичай, стверджують правоохоронці, стають жінки та діти, найбільш вразливі до несподіваного психологічного натиску і навіть гіпнотичного навіювання.

За землю постраждав

За землю постраждав

У резонансній справі колишнього голови Черкаської райдержадміністрації Івана Полудня, яку було порушено за ч. 2 ст. 367 КК України (службова недбалість), про що «УМ» раніше розповідала, є продовження. Днями з приводу цiєї справи відбулося засідання Придніпровського районного суду Черкас.

Всі статті рубрики