Захопити Гоголя

Захопити Гоголя

Для тих, хто ще не знайомий iз фестивалем, «ГОГОЛЬFEST» — це щорічний мультидисциплінарний міжнародний фестиваль сучасного мистецтва, до програми якого входить п’ять напрямів: музика, кіно, література та візуальне мистецтво.

Дельтапланова карма

Дельтапланова карма

Надлегкий саморобний мотодельтаплан, який упав позавчора вранці в полях між селами Нестерівці та Воробіївка Зборівського району Тернопільщини, зачепив лінію електропередач, через що було знеструмлено 10 населених пунктів.

Щедрість із «привітом»

Щедрість із «привітом»

Сюжет про цьогорічний першоквітневий інцидент в одній iз банківських філій неподалік Московської площі в Сімферополі показали ледве не всі телеканали. Жарт 34–річного чоловіка дійсно справив враження: нагадаю, сімферополець серед білого дня під прицілом камер відеоспостереження зайшов у банківське приміщення і без особливих погроз просто наказав дівчині–касиру видати йому для якихось потреб 21 тисячу гривень.

Це був не трюк

Це був не трюк

Не встигли на кіностудії ім. Довженка почати святкували 119 років iз дня народження великого режисера, як довелося гасити полум’я. Територію накрило димом, який фотографували автомобілісти, що проїжджали повз.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Панщина XXI століття

Панщина XXI століття

Замість того щоб здобувати освіту і перебувати на уроках, учні школи в селі Борисівка Одеської області збирали врожаї на полях сільськогосподарського виробництва. Як з’ясувалося, директор школи відправляв дітей на лани, незважаючи на те, що не всі батьки знали про таку зайнятість своїх дітей під час навчання.

СУМна подорож

СУМна подорож

Близько сьомої години ранку ще напівпорожні вулиці Сум стали місцем смертельної ДТП. На перехресті вулиць Іллінської та Чорновола легковик врізався в «маршрутку», яка їхала головною вулицею. Удар був настільки сильним, що легковик налетів на цегляний приватний будинок на розі, а «маршрутка» перевернулася.

208 піднялись, а один — ні

208 піднялись, а один — ні

Копальня зайнялась о 8–й годині 20 хвилин у місті Артемівськ Перевальського району Луганської області. Як повідомляє ДСНС, на горизонті 600 м виникла пожежа, внаслідок якої до Луганської обласної лікарні було госпіталізовано одного з гірників ДП «Луганськвугілля».

А зорі тут тихі,

А зорі тут тихі,

Четвертий день відкритої астрономії пройде 14 верес­ня на київському Подолі. В суботу заглянути в телескоп зможе кожен бажаючий. Лише просять попередньо зареєструватись, аби розрахувати потрібну кількість телескопів.

Прикутi до життя

Прикутi до життя

ВІЛ–позитивні пацієнти клініки «Лавра» зневірилися в порожніх обіцянках влади та прикували себе наручниками до ліжок у стаціонарі клініки, що поблизу Києво–Печерської лаври. Про це повідомляє організація хворих ЮКАБ.

Всі статті рубрики