Сонце, море, джаз...

Сонце, море, джаз...

Головний джаз–майданчик країни запрацює вже у середу, 11 вересня. У так званий «нульовий день» фестиваль відкриє українськaий гурт Green Grey. Концерт розпочнеться близько восьмої. Вхід буде безкоштовним. Глядачі почують спеціальну програму з кращих пісень гурту.

Не лише молилися, а й про шашлики не забували

Не лише молилися, а й про шашлики не забували

З Умані масово від’їжджають брацлавські хасиди, які в ніч iз 4 на 5 вересня святкували біля могили свого святого рабе Нахмана іудейський Новий рік Рош–Ха–Шана. Приватні автобуси везуть прочан до аеропортів у Києві, Одесі та Вінниці.

Ведмеді нападають без попередження

Ведмеді нападають без попередження

Минулої неділі до реанімаційного відділення Косівської центральної районної лікарні у важкому стані з діагнозом «рвані рани голови та обличчя, відкритий перелом лівого передпліччя й множинні травми» шпиталізовано 55–річного жителя гірського села Уторопи.

Старт дає Токіо!

Старт дає Токіо!

Сьогодні погляди спортивної України привернуті не лише до НСК «Олімпійський» у Києві, де буде великий футбол, а й до далекого Буенос–Айреса. Там 125–та сесія Міжнародного олімпійського комітету в Буенос–Айресі обере нового президента МОК, і серед п’яти кандидатів один із фаворитів — українець Сергій Бубка.

Інколи краще спiвати...

Інколи краще спiвати...

Усього один необачний коментар у «Фейсбуці» може коштувати кар’єри солістцi Національної опери Катеринi Абдуллінiй. Громадськість шокувала заява співачки, яку вона розмістила в темі «чи треба українцям українська мова?»: «Віддала дитину в російську гімназію і ще жодного разу не пошкодувала.

Неджентльменська «розмова»

Неджентльменська «розмова»

Сутичка трапилась у неділю о дев’ятій годині вечора. На літньому майданчику одного з кафе в центрі міста розташувалась велика компанія з 40 англійських гостей, які приїхали підтримати свою збірну в матчі Україна — Англія. Компанія з шести українських молодиків, що проходила в той час повз кафе, вступила з гостями у словесну перепалку.

Шинодемонтаж

Шинодемонтаж

У столицi знову псують автомобілі, припарковані не за правилами. Хоча, як пише газета «Сєгодня», дістається й тим, хто паркується біля власного під’їзду. Найбільший акт вандалізму зафіксовано на Лісовому масиві, по вулиці Курчатова.

Стрес чи струс?

Стрес чи струс?

Із такою заявою виступив фахівець авторитетного румунського Географічного товариства, яке знаходиться в Бухаресті. На думку сейсмологів, у зоні Вранча (в яку потрапляє територія Молдови, Румунії і частина України) може статися потужний землетрус.

Щастя є?

Щастя є?

Днями на сайті ООН з’явився новий рейтинг найщасливіших країн. Список iз найщасливіших держав світу очолила Данія. Друге та третє місця посіли Норвегія та Швейцарія, четверте та п’яте — Нідерланди та Швеція.

Всі статті рубрики