«Гарантуй мене брутально!»

«Гарантуй мене брутально!»

17–та річниця прийняття Конституції України ознаменувалася креативними акціями протесту в столиці, зокрема символічним «розп’яттям» Основного закону під стінами Конституційного Суду і «весіллям» гаранта Конституції біля адміністрації Президента.

«У нас беззаконня. Де гарант?»

«У нас беззаконня. Де гарант?»

Процитоване у заголовку гасло стало одним із багатьох, які написали на своїх плакатах і транспарантах учасники акції протесту «Вставай, Решетилівщино!». У поході під таким девізом центральною вулицею селища Решетилівка Полтавської області, влаштованому представниками опозиційних політичних сил, узяли участь кілька сотень мешканців райцентру та довколишніх сіл. Попереду несли великий Державний прапор України. Колону очолили народні депутати Валерій Головко з «Батьківщини» та «свободівець» Юрій Бублик, а також депутат районної ради Петро Кошовий.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Смуга Євросоюзу на столі

Смуга Євросоюзу на столі

Верховна Рада — та й, певно, вся владна верхівка — вступає в «смугу ЄС». Ідеться про виконання критеріїв для підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом, обговорення та прийняття законів, необхідних для подальшої лібералізації візового режиму з ЄС тощо. Також влада, опозиція та громадськість підходять до організації загальнонаціонального «круглого столу» задля вирішення проблем з асоціацією.

Бійка у справі про бійку

Бійка у справі про бійку

Обвинувачений у побитті журналістів Ольги Сніцарчук та Владислава Соделя, білоцерківський спортсмен–силовик Вадим Титушко вчора прийшов на перше засідання Шевченківського райсуду з групою підтримки на чолі з проросійською журналісткою Оксаною Шкодою. Під час оголошення перерви присутні представники ЗМІ хотіли поспілкуватися з Вадимом і поставити йому кілька питань, проте Оксана не дозволила цього зробити і прикривала «бойовика» від камер. Медійники все–таки наполягали на спілкуванні з обвинуваченим, на що одна з прибічниць Титушка почала штовхатись і розмахувати руками.

Всі статті рубрики