Довели місто до ручки

Довели місто до ручки

Останні два дні й одна ніч пройшли неспокійно для мешканців міста Лисичанськ, що на Луганщині. Незадоволені діяльністю міських депутатів, понад сто людей фактично взяли в заручники управлінців, вимагаючи задовольнити неодноразово заявлені ними вимоги. Акція громадян «Владу до відповідальності» мала на меті змусити міську владу надати звіт про виконання раніше поставлених претензій.

Каштан за євро

Каштан за євро

Каштани вже відцвіли, а скандал навколо них ще вирує. Учора відбулося засідання тимчасової контрольної комісії Київради з питання перевірки факту висадження у квітні на Хрещатику звичайних кінських каштанів замість м’ясочервоних Бріоті. Засідання супроводжувалося справжніми пристрастями: КМДА перекладала відповідальність за скандал на «Київзеленбуд», який, у свою чергу, кивав на фірму, що виграла тендер, а та звинувачувала в усьому італійську сторону.

Ваше м’ясо не в тренді

Ваше м’ясо не в тренді

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На українських селян та вітчизняну тваринницьку галузь чекають серйозні випробування. З 1 січня 2015 року Законом «Про безпечність та якість харчових продуктів» перед­бачається заборона продажу та обігу молока i сиру домашнього виробництва, а також м’яса подвірного забою.

По–європейськи — пішки

По–європейськи — пішки

Уже з цієї осені «Бориспіль» дозволить авіакомпаніям економити і запустить європейську схему посадки пасажирів без використання телескопічних трапів та перонних автобусів. Такі оновлені правила стосуватимуться тільки пасажирів лоукост–рейсів, які обслуговуватимуться в терміналі F. У такий спосіб аеропорт зможе мінімізувати витрати лоукостам: кожна авіакомпанія сама обиратиме набір послуг для своїх пасажирів — везти їх автобусами чи пускати через пішохідні лінії.

Слідчий у капелюшку

Слідчий у капелюшку

Кабінет Міністрiв повністю оновив формений одяг прокурорів. Згідно з урядовою постановою №370 від 20 травня, внесено зміни до переліку та опису форменого одягу працівників органів прокуратури, яким присвоєно класні чини. Відтепер до цього переліку входить «пальто з полотняної тканини темно–синього кольору, прямого силуету, двобортне, із застібкою на три формені ґудзики золотистого кольору, з відкладним коміром і лацканами».

І Бандера попереду пливе

І Бандера попереду пливе

Один iз наймолодших парків поповнився парою австралійських лебедів, яких привезли з Німеччини. Чорні красені прибули на зміну лебедю Борьці, який помер, проживши на тутешньому ставі більше 30 років. За Марту і Генріха, як птахів назвали німці, довелося викласти близько 6 тисяч гривень. Тепер завідуючий парком «Топільче» Юрій Бойко закликає тернополян придумати українські імена новим мешканцям міста.

Підписка для педофілів

Підписка для педофілів

Шевченківський райсуд столиці відпустив на підписку про невиїзд усіх затриманих у справі банди педофілів на чолі з київським екс–ректором Василем Михайловим, повідомляє ТСН iз посиланням на рішення судді Андрія Осаулова. У самому суді «УМ» не змогли прокоментувати дане рішення, не вдалося зв’язатися і з паном Осауловим. Тому, якою була мотивація суду при звільненні скандального екс–очільника Київської академії водного транспорту ім. П. Сагайдачного і відправлення справи на додаткове розслідування, наразі невідомо.

Три ведмеді та концтабір

Три ведмеді та концтабір

За 200 кілометрiв від Миколаєва, на території колишнього полігону ракетної дивізії, в тісних клітках насильно утримують бурих ведмедів, занесених до Червоної книги. Без їжі та води просто неба, незважаючи на літню задуху, сніг і дощі, «списані» карпатські клишоногі живуть в ув’язненні в іржавих контейнерах уже понад три роки. Раніше їм аплодували діти в цирку, тепер вони — живі мішені, на яких місцеві мисливці тренують своїх собак.

Всі статті рубрики