Приїхати у «Світязь» і померти?

24.01.2013

В одному з номерів луцького готелю «Світязь» прибиральниця натрапила на тіла мертвих чоловіка і жінки. У них були вогнепальні поранення голови, а чоловік до того ж тримав у руках пістолет. Як виявилося, обоє були іноземними громадянами.

68­річний громадянин Сербії і 16­річна громадянка Республіки Польща поселилися в цьому готелі ще 15 січня. Вони винайняли недорогий одномісний номер, заздалегідь попросивши без потреби не турбувати. Виселитися парочка мала 18 січня. Тож уранці, коли прислуга хотіла прибрати їхній номер, у кімнаті побачили страшну картину. За даними з неофіційних джерел, закохані померли під час статевого акту. За попередньою версією, чоловік спочатку вистрелив у голову своїй коханій, а після цього — й собі. Причини такого кроку наразі не відомі.

Речі й чимала сума валюти залишилися незайманими, отож ніщо не вказує на пограбування. Проте й версія самогуб­ства теж не дуже переконлива. Відомо, що ця парочка до України приїздила не вперше. Кажуть, чоловік мав бізнес на Волині. Ймовірно, це могла бути помста. Чому працівники готелю поселили неповнолітню пані в одному номері зі старшим чоловіком — питання до адміністрації.