Сьогодні — вчителі, завтра — безробітні?

Сьогодні — вчителі, завтра — безробітні?

У місті Дрогобич, що на Львівщині, вчителі, батьки, громадські та політичні організації вийшли на акцію непокори. На вулиці цих людей вивело заплановане закриття трьох шкіл. Відтак вчора вони зібралися під стінами Дрогобицької міської ради з вимогою відмовитися від ідеї реорганізації навчальних закладів. Адже це, переконані вчителі, призведе до масових звільнень.

Ну дуже непристойне обличчя

Ну дуже непристойне обличчя

У День Соборності на центральних вулицях Сум знову з’явилися вже знайомі обличчя з червоною крапкою на чолі. Так незнайомі активісти засвідчують свою підтримку мешканцям Сум, засудженим 14 січня за малювання такого обличчя, — про це «УМ» повідомляла.

У Черкасах буде свій Бродвей

У Черкасах буде свій Бродвей

У вихідні і святкові дні столичний Хрещатик уже років десять перетворюється на зону, куди автомобілям в’їзд заборонено. У Черкасах, де одна з центральних вулиць має таку ж назву, теж планують зробити Хрещатик пішохідною зоною. Але батьки міста ще думають, чи стане ця вулиця пішохідною лише на вихідні, чи й у будні також. Але це буде не єдиною родзинкою Хрещатика, який планують перетворити на привабливу для туристів і самих городян зону.

Приїхати у «Світязь» і померти?

Приїхати у «Світязь» і померти?

В одному з номерів луцького готелю «Світязь» прибиральниця натрапила на тіла мертвих чоловіка і жінки. У них були вогнепальні поранення голови, а чоловік до того ж тримав у руках пістолет. Як виявилося, обоє були іноземними громадянами.

У патрульні б я пішов

У патрульні б я пішов

Наводити порядок на вулицях Черкас відтепер виходять не лише міліціонери, а й народні дружинники. Як у радянські часи, в місті вирішили відновити роботу цих добровільних помічників правоохоронців і вже сформували такі підрозділи. Ініціатором створення давно забутих громадських формувань виступила Черкаська міська рада.

Всі статті рубрики