Пішов Матрос» до Кушніра

Пішов Матрос» до Кушніра

Генпрокуратура неофіційно оприлюднила в ЗМІ повідомлення про підозру Юлії Тимошенко в організації вбивства нардепа Євгена Щербаня у 1996 році. Саме повідомлення, підписане засудженою Леді Ю минулої п’ятниці, складається з двох частин: у першій — викладаються обставини появи на українському ринку компанії «Єдині енергетичні системи України», яку очолювала Тимошенко, і формування заборгованості перед Міноборони Росії за куплений газ в обмін на надання будівельних послуг. Друга частина документа присвячена обставинам підготовки вбивства Щербаня.

Незгодні, встаньте!

Незгодні, встаньте!

На офіційному заході, який до Дня Соборності черкаська обласна влада влаштувала в обласному драмтеатрі, на сцену несподівано вийшли п’ятеро опозиціонерів. І доки звучало «Ще не вмерла...», перед вщерть заповненим залом, де зібралися чиновники з усіх районів Черкащини, вони розгорнули великий плакат: «Свободу політв’язням!».

Незібрана Рада

Незібрана Рада

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Учора вранці народні депутати таки отримали підписні листи від апарату ВР і почали збирати підписи для проведення позачергової сесії, яку ще з 18 січня ініціює «УДАР». Позачергова сесія має стати яскравою демонстрацією моральної позиції трьох противладних фракцій. Головні питання — формування тимчасових слідчих комісій з розслідування порушень Конституції при ув’язненні Луценка і Тимошенко; політична відповідальність голів СБУ та МВС та участь правоохоронних органів у політичних переслідуваннях; відставка Генпрокурора Віктора Пшонки. «Сьогодні весь правоохоронний блок став машиною з політичних знущань і переслідувань. І першою під цей коток потрапила Юлія Тимошенко», — каже Арсеній Яценюк.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики