Лео врятує світ

23.01.2013
Лео врятує світ

Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо заявив, що йде у тривалу творчу відпустку. Замість зйомок у кіно Лео хоче присвятити себе порятунку довкілля. Про це сам актор розповів в інтерв’ю німецькому виданню Bild, повідомляє «Таблоїд». «Я трохи виснажений. Я планую взяти довгу перерву. За два роки я знявся у трьох фільмах і просто вибився з сил», — поскаржився 38–річний актор.

Нагадаємо, останній на сьогодні фільм за участю актора «Джанго звільнений» Квентіна Тарантіно щойно вийшов на екрани. У цьому році очікуються прем’єри ще двох картин за участю актора: екранізація роману Френсіса Скотта Фіцджеральда «Великий Гетсбі», а також «Вовк з Уолл–стріт» Мартіна Скорсезе. Останні два роки Ді Капріо справді те й робив, що мотався з одного знімального майданчика на інший. Загалом за 25 років роботи в кіно Ді Капріо знявся в 36 стрічках. Отже цілком можна дозволити собі перепочинок.

Водночас Леонардо зізна­ється, що бере творчу відпустку не для того, щоб вилежуватися на дивані. «Я літатиму по всьому світу і робитиму добрі справи для навколишнього середовища», — поділився планами Ді Капріо. До слова, актор вже багато років є затятим захисником екології. Він їздить тільки на електромобілях, а його будинок обладнаний сонячними батареями.

Що ж, лишається лише підбадьорити нашу забруднену планету: тримайся, Лео вже поспішає тебе рятувати!