Класика «жанру» — рiздвянi морози

Класика «жанру» — рiздвянi морози

До кiнця тижня збережеться відносно тепла погода з «нульовими» показниками вдень та невеличким морозцем уночі. Холодніше стане на Святвечір та Різдво, показник термометра опуститься вниз на кілька пунктів. Згідно з прогнозами «Укргiдрометцентру», 9—14 січня нас знову очікує незначне потепління.

Знаємо своє місце

Знаємо своє місце

78–ме місце із 80 можливих посіла Україна в рейтингу країн світу, де найкраще народитися, що його щороку складає впливовий британський журнал «Економіст». Ігноруючи священний постулат про те, що «Батьківщину собі не обирають», експерти цього видання вже кілька десятиліть поспіль укладають список найкращих «вітчизн».

Наїзд — поштою

Наїзд — поштою

Наприкінці минулого року Управління взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю Державної податкової служби (ДПС) в Одеській області заявило, що в порядку розгляду заяви громадянина щодо порушення норм чинного податкового законодавства ТОВ «Нова пошта» відкрито кримінальне провадження стосовно «Нової пошти».

Звітують усі!

Звітують усі!

Ідею про запровадження загального декларування доходів оприлюднив новий керівник нового міністерства — міністерства доходів та зборів — Олександр Клименко (він у минулому своєму житті урядовця — начальник Державної податкової адміністрації).

«Меладзе буде покарано!»

«Меладзе буде покарано!»

Музичний продюсер Костянтин Меладзе продовжує перебувати у статусі свідка у справі про смертельне ДТП. Як відомо, 27 грудня близько 18.00 на трасі «Київ—Обухів» композитор Меладзе, рухаючись на автомобілі «Лексус», збив на смерть 30–річну Ганну Пищало.

Всі статті рубрики