«Солов’їна» подобається не лише дітям

«Солов’їна» подобається не лише дітям

За попередніми даними соцопитування, яке провела агенція політичного консалтингу «Перспектива», в парламент проходять п’ять політичних сил: Партія регіонів, «Батьківщина», «УДАР», КПУ і «Свобода». Наближається до прохідного 5–вiдсоткового бар’єра об’єднання патріотичних сил «Наша Україна». Дані опитування вчора на прес–конференції оприлюднили представники «Перспективи» — філософ Назіп Хамітов і аналітик Олександр Ляпкало.

«Агент Кремля? А де запис про це в трудовій?»

«Агент Кремля? А де запис про це в трудовій?»

«Колесніченко проти Кендзьора». Нагадаємо, нардеп із Партії регіонів позивається до депутата–«НУНСівця» з приводу обвинувачення в тому, що Вадим Колесніченко, як заявляв Ярослав Кендзьор, — «агент Кремля» і «терорист».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ефект «повернення в помаранчеві часи»

Ефект «повернення в помаранчеві часи»

Вітчизняні соціологи зазначають: чи не найбільшою інтригою нинішніх парламентських виборів може стати проходження до Верховної Ради одразу кількох патріотичних партій, зокрема ВО «Свобода» та «Нашої України». Принаймні про суттєве зростання рейтингу цих сил свідчать останні соціологічні опитування, проведені Інститутом соціологічних і маркетингових досліджень.

Всі статті рубрики