«Рукавички». Казка з–за ґрат

«Рукавички». Казка з–за ґрат

Дружина екс–міністра внутрішніх справ Ірина Луценко презентувала у Львові робочі рукавиці, які пошив її чоловік у Менській колонії. Це перша продукція, виготовлена з/к Юрієм Луценком. «Мій чоловік сьогодні... у повній ізоляції від світу, позбавлений права спілкуватися з адвокатами, рідними, друзями.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Гомер прозріє!

Гомер прозріє!

Рівень ерудиції — це все, чим міг вразити закордонних гостей форуму Ялтинська європейська стратегія (YES) Президент Віктор Янукович. Малоосвічений «проФФесор» поставив наголос в імені Гомера на перший склад так, що той перетворився на щось подібне до представника сексуальних меншин, і розповів, як той писав на теренах нинішньої України свою «Іладу» (а не «Ілліаду»), а ще — як у південних степах вештався античний герой Геракл.

Парламентські «трутні»

Парламентські «трутні»

З ініціативою «засідати» у ВР один день на тиждень, а решту робочого часу працювати у комітетах та з виборцями виступив учора голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов. Такий графік, не приховує «регіонал», дасть можливість 340 депутатам брати участь у передвиборчій кампанії».

«Демократію не заміниш нічим»

«Демократію не заміниш нічим»

Наприкінці минулого тижня третій Президент України Віктор Ющенко відвідав Закарпаття і Чернівці. Про ситуацію в країнi та перспективи політичного курсу Союзу патріотичних сил «Наша Україна» Віктор Андрійович ділився роздумами з молоддю та інтелігенцією.

Всі статті рубрики