Крихітка на мільйон

18.09.2012
Крихітка на мільйон

Такій красуні, як Адріана, сам Бог велів примножувати красу.

Одна з найдорожчих супермоделей світу 31–річна Адріана Ліма народила донечку. Крихітку назвали Сієнна, пише «Таблоїд». Це вже друга дитина в родині Ліми та її чоловіка–баскетболіста Марко Джаріча. Старшій доньці подружжя, Валентині, нагадаємо, в листопаді виповниться три роки.

«Ми з Марко з величезною радістю вітаємо Сієнну в нашій сім’ї, і Валентина не дочекається, щоб стати старшою сестрою!» — написала модель на своїй сторінці в «Твіттері». Адріана не приховує, що щаслива вдруге стати матір’ю. Хоча янголу «Вікторія Сікретс» доведеться на якийсь час зникнути з подіуму, а отже втратити прибутки. Життя моделі коротке — щойно дістався вершини слави, а тут уже й значно молодші красуні дихають тобі в потилицю. Тому дітей моделей можна назвати крихітками на мільйон — саме таку кругленьку суми втрачають їхні мами через декретну відпустку. Через це багато довгоногих красунь відкладають народження нащадків на той час, коли їм буде далеко за 35...

Проте Андріана не шкодує за втраченими грошима — на хліб і до хліба її родині вистачає. За підрахунками журналу «Форбс», бразильська красуня входить до п’ятірки найвисокооплачуванiших моделей світу. За період із травня 2011–го по травень 2012–го річний заробіток Ліми становить 7,3 мільйона доларів.