Зважена і щаслива

14.09.2012
Зважена і щаслива

Джессіка Сімпсон мріє повернути своє тіло.

Актриса Джессіка Сімпсон стрункими модельними формами вирізнялася хіба що в далекій юності. Але природу не обдуриш: після 25 її тіло стало дедалі більше округлятися. А коли в минулому році завагітніла, то кілограми почали осідати на фігурі зірки з неймовірною швидкістю. Загалом під час вагітності Джессіка набрала майже 30 кілограмів. Злі язики зловтішалися: мовляв, «розкоровілій» актрисі тепер ніколи не повернути своє колишнє тіло. Але Сімпсон втерла їм носа: усього за чотири місяці після пологів їй вдалося позбутися 18 кілограмів! Про це Джессіка розповіла на скандальному американському телешоу Кеті Курик.

За словами зірки, втрачати кілограми її змушує контракт з однією фірмою на 4 мільйони доларів, а також те, що вона побилася об заклад. Залишилося скинути ще п’ять кіло — і спір буде виграно. Спеціально для Джессіки дієтолог розробила систему харчування, яка практично виключає вуглеводи, а особистий тренер ганяє актрису до сьомого поту на тренажерах — це й стало запорукою швидкої втрати ваги.

До речі, прийти на шоу її змусив невеликий скандальчик. Кілька днів тому вийшов журнал Life & Style, де Сімпсон ділиться своїми успіхами у схудненні. На обкладинці таблоїда — фото Джессіки з акуратною фігурою, проте журналісти рознюхали, що воно було зроблене ще в 2009 році, тобто задовго до вагітності. Після цього актрисі нічого не залишалося, як показатися в телеефірі, довівши всім — при бажанні немає нічого неможливого!