Заразна Емма

12.09.2012
Заразна Емма

Ця дівчина може бути небезпечною для вашого комп’ютера.

Акторка Емма Уотсон, яка стала знаменитою завдяки фільмам про Гаррі Поттера, очолила рейтинг найбільш «небезпечних» зірок для інтернет–користувачів. Цей список антивірусна компанія McAfee склала вже вшосте. До нього входять знаменитості, чиї імена шахраї найчастіше використовують в інтернеті, щоб заманити на небезпечні сайти. Цікаво, що цьогоріч у топ–десятку «заразних» знаменитостей потрапили лише жінки.

Отже, розшукуючи в інтернеті інформацію про Емму Уотсон, шанси користувачів потрапити на інфікований вірусами сайт зростають на 12 відсотків. Тобто кожен із 9–10 сайтів, що містять дані про акторку, є «заразним»! На другому місці «вірусного» списку опинилася наречена Джастіна Тімберлейка Джессіка Біл, на третьому — Єва Мендес.

Також до першої десятки потрапили Селена Гомес, Холлі Беррі, Меган Фокс, Шакіра, Кемерон Діаз, Сальма Хайєк та Софія Вергара. За винятком співачки Шакіри, всі небезпечні знаменитості є актрисами. До речі, торік найнебезпечнішою для інтернет–користувачів була супермодель Хайді Клум.

Компанія McAfee застерігає, що найчастіше кібер–злочинці заманюють на небезпечні ресурси обіцянками безкоштовно скачати фото або відео зі знаменитістю. Проте замість безплатного кіно можна закачати такі програми, які завдадуть нищівної шкоди комп’ютеру користувача.