«Працює один проект — «Білорусь–2»

«Працює один проект — «Білорусь–2»

Напередодні Дня Конституції лідер «Нашої України», Президент України в 2005—2010 роках Віктор Ющенко на зустрічі з журналістами оголосив про старт нового виборчого проекту на базі «НУ». До складу патріотичного об’єднання, що піде на вибори окремою колоною, зараз входить 32 підписанти: окрім «Нашої України», це Українська народна партія і Конгрес українських націоналістів, а також громадські організації — «Просвіта», «Меморіал», Асоціація правників, Українська всесвітня координаційна рада та інші. Офіційне представлення Декларації про об’єднання правих сил відбудеться 7 липня в Будинку вчителя — Центральній раді часів УНР, а поки що документ відкритий для підписання іншими охочими.

Повний вперед

Повний вперед

Позавчора лідерка партії «Україна — Вперед!» Наталія Королевська презентувала в Києві перші підсумки формування Народного списку потенційних кандидатів у народні депутати. Хол на тисячу місць у Гранд­холі на Оболоні був заповнений вщерть, партійні та громадські активісти з’їхалися з усієї України. Королевська вийшла до мікрофона у бежевому жакеті, салатовій блузці й туфлях такого самого кольору, вигляд доповнювало намисто.

«Ми ухвалили рішення сформувати команду із людей нового покоління. Це ті люди, які зможуть бути вище від політичних інтриг, кулуарних домовленностей та корумпованої політики минулого. Це ті люди, які вирішуватимуть реальні проблеми реальних людей, — заявила народний депутат. — Хтось має почати зміни з себе. І хто, якщо не ми, і коли, якщо не зараз? Ми інші, ми — альтернатива старим політикам».

І справді, якщо не рахувати заступника голови партії Євгена Суслова, журналісти не помітили в залі знайомих облич. До творення Народного списку Королевської долучаються «свіжі» особистості.

Сiм базових податкiв

Сiм базових податкiв

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У Києві відбувся черговий «круглий стіл», присвячений обговоренню програми дій об’єднаної опозиції «Батьківщина». Цього разу політики та експерти обговорювали шляхи виходу української економіки з глибокої кризи, у якій вона перебуває останні роки.

Потрібна конституційна революція знизу!

Потрібна конституційна революція знизу!

Завтра — День Конституції. Завдяки йому країна має аж чотири вихідні (п’ятницю вирішили теж «прогуляти»). Утім дивно святкувати день того, що хронічно не виконується, що всі зневажають, що хоче змінити кожен Президент.

Всі статті рубрики