Як жила Уїтні

06.03.2012
Як жила Уїтні

Ще не встигли фанати витерти сльози за своїм кумиром, як на «фабриці мрій» почали виношувати плани щодо створення фільму про життя Уїтні Х’юстон.

Головну роль у цій стрічці, як подейкують, запропонують популярній співачці у стилі R&B Ріанні. Головний аргумент — темношкіра вокалістка зовні разюче схожа на легендарну Уїтні, до того ж володіє непоганими вокальними даними.

Ідея екранізувати непросту й драматичну долю Х’юстон виникла ще за життя співачки. Остання була не проти реалізації цього задуму, проте чи пропонували їй кандидатури актрис, які б зіграли її саму, не повідомляється. А от родина Х’юстон, за чутками, вже ніби дала свою згоду на зйомки в ролі Уїтні 24–річної Ріанни. Та чи погодиться на це сама Ріанна? Адже переговори з її продюсером наразі тривають.

Правда, Робін (таке справжнє ім’я темношкірої виконавиці з Барбадосу) — не єдина претендентка на роль Уїтні Х’юстон. Продюсери фільму також розглядають кандидатуру 30–річної Дженніфер Хадсон, яка виконала музичну композицію в пам’ять про Х’юстон на церемонії «Греммі». Принаймні в останньої є досвід роботи в кіно й досить успішний, зокрема в 2006 році за свою дебютну роль другого плану у стрічці «Дівчата мрії» Хадсон отримала «Оскара». Не виключено, що у фільмі будуть задіяні обидві співачки, які зіграють зірку в різні роки життя. На роль же маленької Уїтні планують запросити одинадцятирічну доньку Уїлла Сміта.