Зірку на Різдво бажаєте?

13.12.2011
Зірку на Різдво бажаєте?

Це ми, українці, вважаємо Різдво сімейним святом і ще за півтора місяця розкуповуємо квитки на поїзди до рідних країв. Натомість американці мріють сісти за різдвяний стіл у компанії якоїсь знаменитості. І навіть складають рейтинги найбажаніших на такому святі гостей. Зокрема, третина опитаних компанією HomeGoods американців свій «крісмас» хотіла б провести поруч з актрисою Дженніфер Аністон. На другому місці у списку почесних гостей опинилася герцогиня Кембриджська — Кейт Міддлтон, а на третьому — колишній чоловік Еністон, актор Бред Пітт.

Як не дивно, наступним у списку різдвяних «подарунків» є актор Чарлі Шин, відомий своїми скандальними витівками. Мабуть, запрошуючи на свято саме його, американці думають — ну з цим, принаймні, нудно не буде. Також серед бажаних гостей опинилися світська діва і зірка сімейного реаліті–шоу Кім Кардаш’ян та щойно розлучений, а отже, поки що вільний Ештон Кетчер.

Найбажаніша у списку Дженніфер Аністон насправді має зовсім інші плани на Різдво. Подейкують, що наприкінці місяця зірка має вийти заміж за актора Джастіна Теру. Закохані збираються взяти шлюб на одному з мексиканських пляжів.

До речі, перше весілля Аністон — з Бредом Піттом — відбулося на узбережжі океану в Малібу за участю 200 запрошених і коштувало парі мільйон доларів. Цього разу, заявила актриса, церемонію не буде перетворено на шоу: «Це таїнство відбудеться для двох людей, які кохають одне одного і візьмуть на себе зобов’язання на все життя».