Де шість, там і сім

07.12.2011
Де шість, там і сім

Найвідоміша багатодітна пара Голлівуду — Анджеліна Джолі та Бред Пітт — таки зважилася на всиновлення ще однієї дитини. Цього разу це знову буде темношкіра дівчинка з Ефіопії — свого часу саме в цій країні тоді ще мати–одиначка Джолі всиновила свою першу доньку Захару. Кажуть, як– раз мала попросила батьків привезти їй сестричку з рідної країни. І ось тепер Анджеліна та Бред оформляють необхідні документи, щоб забрати дівчинку додому, повідомляють «7 днєй». Дитину пара вже підшукала. Власне, в Ефіопії, де половина населення живе в страшенній бідності, знайти маля, яке б потребувало турботливих люблячих батьків — не проблема. Нагадаємо, рідна мати Захари померла від СНІДу, а дівчинку, яка була сильно виснаженою і відставала в розвитку, Джолі довелося довго виходжувати та возити по лікарях.

Зіркове подружжя вважає, що сьома дитина обов’язково принесе в їхню сім’ю ще більше щастя і гармонії. «В дитинстві я дружив iз хлопчиком із багатодітної родини, — згадує глава великого сімейства Бред Пітт. — Я любив бувати в них у гостях, коли тато або мама роздавали дітям за столом святковий пиріг. Це мені приємно запам’яталося, і я вирішив, що, коли виросту, в мене обов’язково буде велика сім’я».

Мрія актора збулася. Адже сьогодні разом з Анджеліною вони виховують шестеро дітей — порівну своїх і прийомних, і, за збігом обставин, порівну синів і донечок. Найстаршому з дітей — Меддоксу — дев’ять років, наймолодшим двійнятам — лише по три рочки.