Славна Ярослава

04.11.2011
Славна Ярослава

Ярослава Куряча покладає надії на свої природні чари. (з сайту fotki.yandex.ru.)

Після успіху Олесі Стефанко на конкурсі «Міс Всесвіт», де вона, нагадаємо, стала першою віце–міс, українську вроду помітили ще в одному престижному конкурсі. 19–річна Ярослава Куряча потрапила до півфіналу «Міс Світу–2011». У вересні дівчина стала володаркою титулу «Міс Україна» і тепер має всі шанси стати най­вродливішою у світі.

Попередній відбір дівчата наразі пройшли — вже відбулися конкурс талантів та «Пляжне бікіні». За результатами цих змагань надалі боротимуться за титул «Міс Світу» перші красуні Албанії, Аргентини, Австралії, Барбадосу, Болівії, КНР, Англії, Франції, Індії, Італії, Японії, Казахстану, Кенії, Республіки Корея, Мартініки, Філіппін, Швеції, України, Венесуели і Зімбабве. Європейської вроди, як бачимо, залишилося негусто, проте останнім часом саме екзотична зовнішність перемагає на подібних змаганнях. Утiм триматимемо кулаки саме за Ярославу, якій вдалося потрапити у двадцятку найсильніших конкурсанток. А це було нелегко — «за бортом» змагань уже залишилося більше ста дівчат.

Підкреслити свої «стратегічні» параметри — 88–61–91, зріст — 188 см — Ярославі допоможе вбрання від відомої української модельєрки Стелли Шаховської. В усьому решта вінничанка покладає надії на свої природні чари: «Найголовніше — бути щирою з залом. Дівчина на сцені має бути щирою, адже коли вона посміхається глядачам, а за лаштунками знімає «маску» — це відчувається», — каже перша красуня України.

Вболівати за українку будемо в неділю, 6 листопада, саме тоді в Лондоні відбудеться фінал конкурсу.