ЦИТАТИ ТИЖНЯ

22.07.2011

Микола Азаров,
Прем’єр–міністр України
— про відповідальність міністра охорони здоров’я Олександра Аніщенка:

— Якщо це правда — повідривати голови в тих, хто це допустив, Олександре Володимировичу. Інакше своєю головою поплатитеся.

(«Інтерфакс–Україна»)

 

Андрій Шишацький,
новий «губернатор» Донеччини
— про те, що не замовчуватиме від населення екологічні проблеми:

— Щодо того, що не треба приховувати слона, який є в кімнаті. Не можна не помічати слона. Слонів у нас таких багато. Ми з вами будемо про них говорити і відводити цих слонів або зменшувати їх до розмірів зайців.

(«Сєгодня»)

 

В’ячеслав Богуслаєв,
нардеп від Партії регіонів
— про те, як Росія могла подружитися з «регіоналами»:

— Але два роки тому, коли ми прийняли країну з пустим бюджетом, коли була така напружена ситуація з газом... Чому нам не дали товарний кредит? Ми ж не просили газ безкоштовно! Якби нам пішли назустріч і дали товарний кредит — ми б лизали доріжку в Москву.

(«Коментарі»)

 

Олена Бондаренко,
нардеп від Партії регіонів
— про поведінку Тимошенко в суді:

— Захист робить усе, щоб до суду не було серйозного ставлення. Щоб це виглядало як фарс, як спектакль, що завгодно... Захист, мені здається, ночами читає Шекспіра — «Весь світ театр» — і ніхто насправді не читає томи кримінальної справи, заявляючи про те, що ми, мовляв, не встигаємо. Якщо міняти щотижня адвокатів, як костюми, звичайно, захист не встигатиме.

(«5–й канал»)

 

В’ячеслав Кириленко,
голова партії «За Україну!»
— про звірства і походження молодих «мажорів»:

— Змінить ситуацію тільки нове покоління в політиці. Коли до парламентської, урядової, самоврядної політики прийдуть молодші люди, які не пам’ятають цього комуністичного розбещення і цього злучення комуністів з олігархами, яке трапилось у середині 90–х років і призвело до потворних моральних явищ.

(«Газета по–українськи»)