Злочин як покарання

Злочин як покарання

У підмосковних Хімках не проштовхнутися крізь тісні лави поліції. Журналістів просять здати камери, диктофони й будь–яку звукозаписувальну техніку, всіх присутніх ретельно обшуковують і перевіряють металошукачем. Це не черговий «День гніву» (з учасниками мітингу, який опозиція напередодні намагалася провести в центрі Москви, правоохоронці не маніжилися — нечисленних маніфестантів на Театральній площі Москви одразу хапали й кидали у «воронки»). На Хімкинський цвинтар за умови виконання вищезгаданих умов пускали всіх. Позавчора там ховали колишнього полковника Російської армії Юрія Буданова.

Він «прославився» «подвигами» в Чечні, де вочевидь був причетний до вбивств і катувань цивільного населення. У ставленні до Буданова складно знайти людей індиферентних: одні вважають його героєм, інші — покидьком. Минулої п’ятниці невідомі застрелили Буданова на очах у дружини. Як одну з провідних версій слідство розглядає помсту.

Вижила й усміхається

Вижила й усміхається

Конгресвумен Габріель Гіффордс, трагічний напад на яку схвилював не лише Америку, а й весь світ, швидко одужує. На доказ цього Габріель опублікувала у своєму «Фейсбуці» дві свіжі фотографії. Судячи з цих портретів, лікарям вдалося зробити диво — попри те, що у Гіффордс було наскрізне кульове поранення в голову, виглядає вона чудово.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики