Страдницький хрест

Страдницький хрест

Складається враження, що Аскольдова могила стала меккою українського вандалізму. Раз по раз тут виривають таблички, щось спалюють чи підпилюють. Нещодавно Святомиколаївська церква на Аскольдовій могилі знову зазнала втрат: невідомі спиляли і спалили Хрест І стації «Хресної дороги». Зловмисникам довелося добряче попітніти, адже хрест заввишки 5 метрів і діаметром 30 сантиметрів важить близько 200—250 кілограмів!

«У смерті доньки винні медики!»

«У смерті доньки винні медики!»

Жанна Вовк–Черемуш, бібліотекар iз Жовтих Вод, відома ще й тим, що пише дитячі вірші, які можна прочитати в інтернеті. Жінка запевняє, що її дворічну доньку доставили до обласної дитячої клінічної лікарні, щоб вирізати дитині апендицит. Мама стверджує: медики не підходили до маленької Ганни впродовж сімнадцяти годин! Схаменулися тільки тоді, коли у дівчинки з рота пішла піна.

Ваша хата не скраю!

Ваша хата не скраю!

Акцію протесту проти ухвалення Житлового кодексу сьогодні о третій годині по обіді на виході зі станції метро «Хрещатик» розпочне ініціативна група «Проти житлового рабства». Як повідомили «УМ» організатори заходу, люди вимагатимуть відхилити проект Житлового кодексу, не допустити встановлення монополії у сфері надання комунальних послуг, прийняти закони, які дадуть власникам помешкань реальну можливість ефективно управляти особистим майном, тощо.

Нічка не місячна

Нічка не місячна

Сьогодні земляни матимуть змогу спостерігати повне місячне затемнення — процес, коли Земля перебуває між Сонцем і Місяцем, а Місяць «ховається» у тінь нашої планети. Місяць почне входити у тінь Землі о 21:22. Затемнення буде дуже тривалим — понад 100 хвилин. За цей час його встигнуть побачити у Південній Америці, Європі, Африці, Азії та Австралії. Спостерігати чудеса руху планет зможуть і українці. Президент Всеукраїнської асоціації астрологів Ірина Журавльова розповіла «УМ», що затемнення Місяця пов’язують із затемненням мізків, тому в цей період деякі люди можуть мати підвищену чутливість і ставати більш схильними до образ.

Як на Муратівни іменини...

Як на Муратівни іменини...

Свого первістка Ані Лорак народила минулого четверга, на кілька днів пізніше призначеного лікарями терміну. Як говорила сама співачка ще до пологів, стать дитини вони з чоловіком спеціально не дізнавалися. І ось тепер мають сюрприз: дівчинку вагою 3 кг 290 г та зростом 52 см! Чоловік співачки, Мурат Налкакіоглу, в неділю святкував свій 33–й день народження і зізнався, що донька від коханої стала найкращим подарунком, який би він міг собі побажати.

Паличка Фрідлендера на сніданок

Паличка Фрідлендера на сніданок

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Безпосередньо винними у захворюванні учнів школи селища Гранітне Малинського району названо... працівників місцевої кухні. Саме в їхньому робочому приміщенні знайшли бактерію Клебсієла, або, як її ще називають, паличку Фрідлендера. Бактерію виявили у м’ясі, яке вживали діти. За фактом нехтування санітарними вимогами вже порушено кримінальну справу.

Небезпечна знахідка

Небезпечна знахідка

Уже шостий день поспіль у реанімаційному відділенні Вишгородської райлікарні бореться за життя відомий пошуковець Володимир Даниленко, який ще 9 червня підірвався під час розбирання чергових знахідок із Лютізького плацдарму. На сайті журналу «Музеї України», членом редколегії якого є постраждалий (пан Даниленко заснував у селі Нові Петрівці приватний музей слідопитів), повідомляється, що, розбираючи щойно знайдене на плацдармі «залізо», він не помітив трасуючого крупнокаліберного патрона.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Футбол «звіріє»

Футбол «звіріє»

Відразу три неофіційні талісмани отримав футбольний чемпіонат «Євро–2012» після підбиття підсумків конкурсу, оголошеного восени минулого року. Ними стали свистулька зозулиця, синьо–жовтий їжачок із м’ячем та левеня Левро. Журі також окремо відзначило роботу 17–річного британця Ріса Лоурі, який намалював та надіслав на конкурс симпатичне синє вовченя Євро. До речі, це єдиний іноземець, який узяв участь у конкурсі, тож Рісу подарують футболку української збірної з автографами гравців.

Всі статті рубрики