Футболка до краватки

Футболка до краватки

Нинішній президент США Барак Обама своїм успіхом на минулих виборах значною мірою завдячує інтернету. Завдяки активному спілкуванню з користувачами соціальних мереж молодий–перспективний висуванець Демократичної партії здобув чимало нових прихильників. Тож і нинішню виборчу кампанію Обама, який днями заявив про готовність балотуватися на другий президентський термін у 2012 році, вирішив розпочати з найпопулярнішого нині інтернет–сервісу — Facebook.com. Позавчора ввечері в рамках своєї (передвиборчої) подорожі країною, в якій глава Білого дому зустрічається з виборцями й намагається переконати їх у доцільності свого плану зменшення дефіциту бюджету, завітав і до офісу «Фейсбука» в каліфорнійській Силіконовій долині. Там Обама не лише поспілкувався з персоналом, а й відповів в онлайні на деякі запитання користувачів цієї соціальної мережі. Йому подарували мужскую футболку

Трамп проти Обами

Трамп проти Обами

Якщо Демократична партія США зі своїм кандидатом на президентські вибори визначилася вже давно (зрозуміло, що на цю посаду знову претендуватиме Барак Обама), то в таборі республіканців iз цього приводу ясності досі немає. Цим і скористався нью–йоркський мільярдер Дональд Трамп, який заявив про свої наміри балотуватися в президенти від Республіканської партії. І вже фактично розпочав виборчу кампанію — їздить по країні та проводить зустрічі з виборцями.

Що там, після «Горизонту»?

Що там, після «Горизонту»?

Коли пізно ввечері 20 квітня минулого року на нафтовидобувній платформі «Глибоководний горизонт» у Мексиканській затоці спалахнула пожежа, навіть фахівці спершу сприйняли цю трагедію винятково як локальну. Загинули люди — 11 працівників концерну «Брітіш петролеум», якому належала платформа, в море вилилося чимало дизельного палива, що на ній зберігалося... Через два дні, 22 квітня, після марних спроб загасити полум’я «Глибоководний горизонт» пішов на дно. А з пошкодженої свердловини в море рікою полилася нафта. І вже за тиждень наслідки цієї «локальної» пожежі стали називати не інакше, як катастрофою глобального масштабу.

Всі статті рубрики