Колискова для Філіпа

01.04.2011
Колискова для Філіпа

У чеської супермоделі Єви Герцигової з'явився ще один коханий чоловік: в одній із лондонських лікарень білявка народила сина. Щаслива подія в родині топ–моделі сталася ще 13 березня, проте новина про поповнення в родині топ–моделі просочилася в пресу тільки зараз. Речник щасливої матусі підтвердив цю інформацію, пише «Піпл». Єва та її бойфренд Грегоріо Марсіай назвали малюка Філіпом.

Cвою другу вагітність 38–річна модель довгий час приховувала від сторонніх очей. Журналісти світської хроніки дізналися про цікавий стан Єви, коли вона вже перебувала на восьмому місяці. Потім білявка навіть взяла участь у фотосесії. Але не стала оголювати живіт, як робила це під час першої вагітності, а позувала в одязі від «Крістіан Діор» і «Шанель». У супровідному інтерв'ю вона розповіла, що друга вагітність, як і перша, дається їй легко: вона почувається юною, жіночною і квітучою.

Нагадаємо, що в Єви вже підростає старший син Джордж, якому майже три з половиною роки. Його батьком є також італійський бізнесмен Грегоріо Марсіай. Але брати офіційний шлюб пара не поспішає. Разом вони вже десять років і вважають, що головне в стосунках між чоловіком і жінкою — кохання та взаєморозуміння.