Єва при надії

03.02.2011
Єва при надії

Єва Герцигова повертатися на подіум не збирається.

Досягнувши на подіумі всього, про що тільки може мріяти модель, зірка подіуму Єва Герцигова вирішила присвятити себе материнству. Перший крок до справжнього жіночого щастя чеська модель зробила в 2007 році, коли народила сина. А тепер сексапільна білявка готується вдруге стати матір’ю. Зараз вона перебуває на останніх термінах вагітності, тож поповнення в родині очікують уже навесні.

Як повідомляє журнал «Піпл», нині 37–річну Єву з чималим животиком можна часто побачити в дитячих магазинах. «Грегоріо (італійський бізнесмен і цивільний чоловік моделі Грегоріо Марсіай. — Авт.) і я з нетерпінням чекаємо появи малюка, — каже Герцигова. — А наш син Джордж такий милий, він увесь час розпитує про малого, довго розмовляє з моїм животиком». Єдине, що дається Єві нелегко, так це стримувати свій апетит. Зіпсувати фігуру Єва зовсім не боїться, адже повертатися на подіум уже не збирається. Молода мама найбільше боїться побити власний рекорд, адже свого первістка зірка народила вагою аж 4,4 кілограма!

 

А ТИМ ЧАСОМ...

Американська актриса–красуня Крістіна Еплгейт, відома за ролями в серіалах «Одружені, з дітьми» та «Друзі», народила доньку. Дівчинку назвали Сейді Грейс. Щасливим татом став наречений 39–річної акторки, музикант Мартін ЛеНобль. Нагадаємо, Крістіні, яку 2009 року було визнано найкрасивішою людиною планети, вдалося здобути перемогу над раком грудей.