Аз та буки науки про сніданки та вечері

Аз та буки науки про сніданки та вечері

Як зробити, щоб «чадо» було і задоволеним, і ситим, і здоровим — це повсякденний клопіт більшості батьків. Тому ми запросили поділитися знаннями і досвідом Олену Єлєзову, дієтолога–гастроентеролога, шкільного лікаря столичної гімназії №56 і маму трьох дітей.

Від мами — мамам

Від мами — мамам

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Молочно–овочевий суп. Традиційно кладемо в окріп подрібнену цибулину, терту морквину, цвітну капусту, спаржеву квасолю чи горошок (100 г). Можемо додати рис, гречану чи вівсяну крупу (50 г). У кінці доливаємо молоко — одну третину об’єму рідини. (До речі, цибуля, зварена у молоці, — це народний засіб боротьби із застудою). Коли все закипить, солимо і кладемо грудочку масла.

Всі статті рубрики