Сексуальна Білосніжка для дітей

21.12.2010

У Китаї вилучено з продажу казки братів Грімм за... еротичний зміст. Як повідомляє агенція «Франс пресс», видавничі компанії China Friendship Publishing Company та Bejing Media припустилися просто казкового недогляду: чомусь не знайшовши перекладача оригінального німецького тексту, вирішили зробити переклад iз японського видання. Але помилково взяли не оригінал, а... порнографічну інтерпретацію казок братів Грімм для дорослих.

На щастя, перша партія адресованих дітям книг потрапила лише до книгарень міста Ханчжоу, і продавці встигли продати тiльки 150 примiрників, коли книгу стали повертати обурені її змістом батьки. Після цього наклад довелося вилучити з продажу та знищити.

Деякі китайські діти все ж устигли дізнатися багато цікавих речей про Білосніжку, яка переживає еротичні пригоди з сімома гномами та власним батьком, а після того, як помирає від отруєного яблука, в її труп закохується принц–некрофіл.

Представники видавництва так і не змогли пояснити, як могло таке статися, що на багатьох етапах випуску книги так і не було виявлено, що йдеться про порноінтерпретацію, а не оригінал.