Дивлюсь я на Лопес...

07.12.2010
Дивлюсь я на Лопес...

Якщо ваш чоловік любить знімати на відеокамеру, як ви приймаєте душ або бігаєте голяка по квартирі, майте на увазі, що колись це може коштувати вам чималих нервів. Принаймні саме так сталося у Дженніфер Лопес. У 1997 році, коли співачка й акторка була одружена з Оджані Ноа, її благовірний назнімав аж 21 годину відвертого відео, і це за якихось 11 місяців подружнього життя! Вже тоді Ноа, мабуть, щось мав собі на умі, бо коли парочка розлучилася, все відеодобро прихопив із собою. І ось на тобі — колишній хоче продати «кіно», де латиноамериканська зірка демонструє свої інтимні місця.

Тепер 41–річна Лопес намагається через суд заборонити екс–чоловікові використовувати відверті кадри в його фільмі «Як я одружився з Дженніфер Лопес. Історія Джей Ло та Оджані Ноа». Хоча відеоряд не містить сцен сексу, зірка побоюється, що показ «у чому мати народила позначиться на її репутації». Джен лютує, адже в 1998–му, при розлученні, вони з Оджані підписали угоду про конфіденційність, повідомляє сайт Мuzmax.net.

Боротьба між Лопес та Ноа триває вже давно — чоловік не вперше погрожує оприлюднити пікантні подробиці подружнього життя. Чотири роки тому актриса вже судилася з колишнім через публікацію мемуарів про їхній недовгий шлюб. Ноа тоді зобов’язали передати юристам Лопес усі копії матеріалів, пов’язаних із книжкою, та виплатити Дженніфер 545 тисяч доларів компенсації. Але Оджані не заспокоївся і монтує пікантне кіно, аби підзаробити.