Небезпечне «Лімпопо»

Небезпечне «Лімпопо»

Міська прокуратура завершує розслідування кри­мінальної справи що­до отруєння дітей у басейні аквапарку «Лімпопо» тернопільського готельно–розважального комплексу «Алігатор», і вже в перші дні грудня справу передадуть до суду. Нагадаємо читачам, що в червні цього року четверо дітей після відвідування названого закладу потрапили до лікарні з діагнозом «отруєння парами хлору легкого ступеня». Біда сталася через те, що у воду басейна одночасно потрапили гіпохлорит натрію та підкислювач, що недопустимо.

Химери без будинку

Химери без будинку

Прикметні для сучасної України інвестиційні скандали не оминули й Івано–Франківщину, де жертвами махінаторів від будівництва стали щонайменше 17 тутешніх родин. Керівники місцевої приватної фірми «нагріли» довірливих прикарпатців, котрі за «живі» гроші придбали дисконтні облігації (їх згодом обіцяли обміняти на квартирні ордери), на 4 мільйони 547 тисяч гривень. Як з’ясували слідчі управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в області, підступні «зодчі» замість будівництва витратили кошти інвесторів на власні потреби.

У політику — з молитвою

У політику — з молитвою

У Львівської міської ради відтепер є власний капелан. Ним став греко–католицький священик, настоятель однiєї з найбільших львівських парафій, що на Сихові, Орест Фредина. Тож надалі новообрані міські депутати кожну сесію починатимуть із молитви. І навіть уже встигли спільно зачитати «Царю небесний».

Всі статті рубрики