Хотів до медиків — отримав поліцейських

Хотів до медиків — отримав поліцейських

Як повідомили «УМ» у Департаменті зв’язків iз громадськістю МВС iз посиланням на інформацію Національного центрального бюро Інтерполу Чехії, ще в понеділок увечері на території цієї країни затримали колишнього міністра економіки в уряді Тимошенко Богдана Данилишина.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Стратегічні ініціативи за Ющенком

Стратегічні ініціативи за Ющенком

Міністерство юстиції офіційно зареєструвало нову громадську організацію — «Інститут Президента Віктора Ющенка «Стратегічні ініціативи». Одним із завдань інституту є створення майданчика, на якому інтелектуали проводили б дискусії із різних проблем. «Наше становлення, зовнішня політика або гуманітарна політика, безпека, мовна та історична політика — про ці проблеми інтелектуали нації мають відкрито дебатувати, апелювати до суспільства з тих чи інших питань. Думаю, ці теми цікаві для українського суспільства. І тому такий проект я хочу реалізувати», — розповів про своє починання Віктор Ющенко.

Гірше, ніж в Іраку, краще, ніж у Росії

Гірше, ніж в Іраку, краще, ніж у Росії

У щорічному рейтингу свободи слова від міжнародної громадської організації «Репортери без кордонів» Україна впала на 42 позиції і йде на 131–й позиції між Іраком та Ізраїльськими територіями. Рік тому — у 2009–му — Україна ділила 89–те місце з Сенегалом.

Партія не з тієї опери

Партія не з тієї опери

Учорашній день почався у Верховній Раді з блокування. Депутати від БЮТ ополчилися довкола трибуни, а двері до президії ВР застопорили кріслами. Опозиціонери вимагали заслухати проблему зростання цін і розвісили плакати на кшталт: «Політика влади: багатим — усе, бідним — високі тарифи», «Економічний провал — уже сьогодні!».

Всі статті рубрики