Відчуйте різницю

Відчуйте різницю

Перші два тури в групі Н «Арсенал» і «Шахтар» провели настільки переконливо, що їм уже заздалегідь почали віддавати путівки до «плей–оф» Ліги чемпіонів. У зустрічах між собою англійський і український гранди мали виявити, хто з них гідний першого місця.

Десять років тому, коли «гірники» дебютували в груповому турнірі суперліги, вони гідно протистояли «канонірам», поступившись 2:3 у Лондоні й перемігши 3:0 у Донецьку (щоправда, той заключний матч уже не мав турнірного значення). Здавалося, за декаду чемпіон України лише виріс у класі. Але позавчорашній розгром — 1:5 — на заповненому вщерть «Емірейт стейдіумі» змусить багатьох (насамперед самих футболістів) переглянути власні оцінки.

Мінуси з відстрочкою

Мінуси з відстрочкою

Апеляційний комітет ФФУ своїм рішенням у вівторок дещо змінив вердикт контрольно–дисциплінарного комітету стосовно санкцій до учасників матчу «Металіст» — «Карпати», що відбувся навесні 2008 року й був визнаний договірним (тоді гравці львівського клубу, за різними свідченнями, взяли в представників харків’ян гроші й погодилися не надто опиратися «Металісту», аби той виграв і втримав підсумкове третє місце в турнірній таблиці).

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики