Пиріг — на поріг

Пиріг — на поріг

Якщо поєднання слив із м’ясом чи рибою може відлякувати новизною, то сливовий пиріг — це традиційно смачно. Але й випічки зі сливами — безкінечна кількість рецептів. І десертна сливова лінія пирогами не закінчується, а лише починається.

Угорка та інші ренклоди

Угорка та інші ренклоди

Нинішній рік урожайний на сливи. Ці корисні плоди з домашніх подвір’їв навіть на дорогих київських ринках можна купити по 6 гривень за кілограм. «А що робити з цією дешевизною?» — уже відмахуються скептики–городяни. І підтакують селяни: «У нас того добра — бери, не хочу, худобі згодовуємо; ну ще слив’янку робимо...»

Насправді ж зі сливами можна готувати безліч страв: від найпростіших до вишуканих.

Всі статті рубрики