Куплю коханому авто

Куплю коханому авто

У пікантну ситуацію потрапила мешканка одного з сіл Богородчанського району, коли слідчі доповіли про результати розгляду поданої нею кілька днів тому заяви. Тоді розгублена жінка повідомила до райвідділу міліції про зникнення трьох тисяч американських доларів iз власної оселі й 30 тисяч гривень із помешкання її матері. Та не менший шок заявниця пережила ще раз, коли правоохоронці викрили крадія — її доньку.

Гайда, нардепи, в професуру

Гайда, нардепи, в професуру

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дивні діла твої, Господе, творяться у тебе за спиною і перед твоїми очима, бо саме так богоподібно розташувався Дніпропетровський державний аграрний університет: з одного боку — один поважний храм, з іншого — ще поважніший, ніби створюючи ауру святості в цьому навчальному закладі. Якщо додати до цього ще й ауру недоторканності вузу, створювану поважними екс–прем’єрами, народними депутатами, головами фракцій та підкомітетів Верховної Ради України, віце–прем’єрами, заступниками міністрів, начальниками КРУ і просто людьми зі «свити з мантіями почесних докторів», то тут роками панує навчальний рай і Божа благодать для юних поколінь майбутніх аграріїв...

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Капітан не стане майором

Капітан не стане майором

Військовий суд «відміряв» тепер вже колишньому начальнику курсу Полтавського факультету військового інституту інформаційних технологій Київського «політеху» три роки обмеження волі саме за «перманентне» хабарництво. Спершу під час слідства, яке вели співробітники військової прокуратури Полтавського гарнізону, а потім і в суді було доведено 26 епізодів одержання керівником «данини» від підлеглих курсантів за звільнення з частини та вельми специфічну «допомогу» в навчанні, що зводилася фактично до «купівлі» позитивних оцінок на іспитах і заліках. Згідно з офіційними даними, хабарі надавали «у вигляді грошей та матеріальних цінностей», слідству вдалося довести лише кілька епізодів на загальну суму 2122 гривні.

Всі статті рубрики